Brătările din argint personalizate – un trend în tendințe

By | December 10, 2018

Purtate din timpuri străvechi ca accesorii de înfrumusețare, brățările realizate din argint sunt în continuare un trend. Faptul că nu cunosc vârstă nu poate însemna decât un singur lucru – sunt practice, chic și nemuritoare. În prezent se numără cu siguranță printre acele podoabe care cunosc cea mai mare frecvență în cutia de bijuterii a femeilor.

Disponibile și în varianta personalizată, sunt cu atât mai atractive. Devin un must have mai ales în rândul acelor persoane pentru care fiecare detaliu trebuie să se prezinte impecabil. Cu siguranță că o astfel de piesă de bijuterie merită loc de cinste în alcătuirea unei ținute și cu atât mai mult când asupra ei a fost pusă amprenta personalității – prin opțiunea de personalizare.

Argintărie.ro este un magazin online dedicat unui public larg, ce pune la dispoziție o sumedenie de modele de brățări, cu posibilitatea de a le personaliza după bunul plac. Sunt o alegere inspirată pentru propria persoană, dar și ca idee de cadou. Poate fi vorba despre un eveniment special, ce impune o ținută elegantă completată pe măsură, despre ținuta de la birou sau despre orice altă ocazie. Alese și accesorizate corect, orice bratari personalizate din argint pot face diferența dorită.

Mai ales femeile știu că o bijuterie de acest fel atent asortată la vestimenație poate constitui biletul ieșirii sale din anonimat.

Sugestii de personalizare pentru brățările din argint

Idei pentru a personaliza o brățară are cu siguranță oricine. Mai ales cu ocazia sărbătorilor de iarnă o astfel de idee se poate dovedi soluția salvatoare pentru un sezon al cadourilor cu succes îndeplinit.

Sunt un trend ascendent mai mult ca niciodată brățările din argint gravate cu text. Unii aleg această varianță de cadou pentru a-și surprinde prietenul cel mai bun, spre exemplu. Gravarea salutului personal sau a unui text ce prezintă însemnătate pe două brătări identice nu poate fi decât o idee originală, care atrage. Se resimte amprenta personalității mai ales, ceea ce denotă grijă și atenție din partea celui ce a ales să facă un astfel de gest.

Pentru cuplul îndrăgostit, spre exemplu, pentru mama, pentru persoana apropiată din viața fiecăruia, o idee interesantă de cadou poate fi reprezentată de gravarea cu text și fotografie a brățării. Pe site-ul Argintărie.ro sunt disponibile numeroase sugestii și idei în acest sens, pentru persoanele în lipsă de inspirație pentru luna cadourilor ce deja bate la ușă.

Variantele dintre care se poate alege în cazul magazinului online menționat nu sunt deloc limitate. Spre exemplu, gravura de text poate fi realizată la alegere pe un pandant rotund, în formă de inimă, dreptunghiular, dar și în forme special concepute pentru cei mici.

De asemenea, există posibilitatea pentru cei care aleg argintărie.ro de a alege gravura unei fotografii pe un pandant placat cu aur, respectiv pe aur. Este un site care oferă soluții diverse, pliate pe nevoi variate, astfel ca alegerea să fie ideală.

Pentru publicul interesat, Argintărie.ro oferă totodată posiblitatea de a personaliza coliere, de asemenea cu gravură text sau foto, după caz. Cei interesați pot accesa site-ul menționat pentru idei de cadouri originale, la costuri accesibile.

sursa: https://a1.ro/lifestyle/family/bratarile-din-argint-personalizate-un-trend-in-tendinte-id823258.html