Cum sa alegi un sitebuilder bun?

By | June 4, 2021

Constructori (i) de site-uri (Sitebuilder) web sunt o soluție perfectă pentru persoanele fizice și întreprinderile mici pentru a începe un site web fără a angaja un dezvoltator. Cu toate acestea, găsirea celui mai bun constructor de site-uri web poate fi dificil pentru începători.

Există atât de mulți constructori de site-uri pe piață, de unde știi care este soluția potrivită pentru tine?

În acest articol, vă vom ajuta să alegeți cel mai bun constructor de site-uri web, analizând avantajele și dezavantajele celor mai populare opțiuni.

Alegerea celui mai bun sitebuilder – la ca sa te uiti?

Înainte de a compara cei mai buni constructori de site-uri web, vă recomandăm să scrieți ce doriți să faceți cu site-ul dvs. web? Care sunt obiectivele dvs. și ce funcții ați dori să vedeți pe site-ul dvs.

De exemplu, puteți scrie lucruri precum: să aveți o secțiune de blog, galerie foto, magazin online (eCommerce), sistem de rezervare, formular de contact, funcții SEO, funcții de socializare etc.

Dacă nu sunteți sigur cu privire la ceea ce doriți, verificați concurenții sau alte site-uri web pentru inspirație.

Majoritatea constructorilor de site-uri web oferă o interfață intuitivă cu drag and drop pentru a construi noul dvs. site web. Puteți profita de conturile de încercare (planuri gratuite) sau de garanția generoasă de returnare a banilor pentru a testa vehiculul înainte de a lua decizia finală.

Apoi, trebuie să luați în considerare opțiunile de creștere. Vei adăuga actualizări regulate la site-ul tău? Ai nevoie de o secțiune de blog? Vrei să vinzi mai multe produse pe site-ul tău în viitor?

Trebuie să vă asigurați că producătorul de site-uri web pe care îl alegeți este capabil să vă gestioneze nevoile pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Criterii pentru alegerea celui mai bun sitebuilder

Ne uităm la mai multe criterii diferite atunci când examinăm cele mai bune alegeri ale constructorului de site-uri web pentru fiecare caz de utilizare, dar primele noastre cinci elemente sunt:

Ușurința de utilizare – Vrem să ne asigurăm că sitebuilder-ul este ușor de utilizat pentru începători absoluti (utilizatori non-techy). Trebuie să vină cu un constructor drag-and-drop, instrumente puternice de editare și opțiuni de personalizare.

Prețuri – Deoarece este un spațiu competitiv, căutăm care constructor de site-uri web oferă cea mai mare valoare pentru preț. Vă punem întrebări precum oferă un domeniu gratuit, SSL gratuit, e-mail de afaceri gratuit, funcții gratuite de comerț electronic etc. Dacă nu, atunci cât ar cheltui un proprietar de întreprindere mică pentru costuri suplimentare / costuri ascunse.

Proiectare și caracteristici – Vrem să ne asigurăm că producătorul de site-uri web oferă tone de șabloane de site-uri web profesionale și oferă flexibilitate pentru a adăuga alte caracteristici precum Google Analytics, instrumente de marketing terțe etc.

Asistență pentru clienți – Deși ne așteptăm ca producătorii de site-uri web să ofere o interfață intuitivă ușor de utilizat, dorim să ne asigurăm că asistența pentru clienți 24/7 este disponibilă atunci când este necesar.

Proprietate și portabilitate a datelor – Adesea începătorii nu se gândesc la acest lucru, însă, fiind în industrie de peste două decenii, acordăm o atenție suplimentară condițiilor de furnizare a serviciilor pentru a ne asigura că dețineți datele dvs. și că este portabil în cazul în care trebuie să schimbați.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai importante platforme de constructori de site-uri web pentru a crea site-ul dvs. web fără a angaja un dezvoltator.

wordpress.com

wix.com

shopify.com

weebly.com

Va invitam sa testati gratuit si sitebuilder-ul nostru, qpage.ro